SEARCH ENGINE OPTIMIZATION (SEO)

UX Optimization • Content • Backlinks

Onze SEO benadering

Met een SEO campagne door Go! SEO Marketing benaderen we in een aantal stappen.

Eerst definiëren we specifieke doelen voor uw website, voeren we een volledig onderzoek uit naar uw unieke verkooppositie en marktkansen en voeren we een SEO-audit uit om uw huidige sterke en zwakke punten te beoordelen. We kijken naar de huidige online prestaties van uw bedrijf en voeren een uitgebreide analyse uit van uw belangrijkste concurrenten om te zien wat zij goed of fout doen.

Vanuit daar zullen we een online strategie ontwikkelen om een ​​voortdurende stroom nieuwe klanten te genereren. We optimaliseren on-page-inhoud voor gebruikerservaring en bieden waardevolle inhoud, terwijl we de zoekwoordfocus van elke pagina in gedachten houden. We optimaliseren ook de “technische” aspecten om uw zichtbaarheid van zoekmachines sterk te verbeteren.

Of u nu een nieuwe website bouwt of uw bestaande site optimaliseert, wij maken de juiste content voor maximale conversies. Als uw lange-termijn-groeipartner beoordelen en optimaliseren wij uw campagnes elke maand, waarbij we ons aanpassen om de kwaliteit en kwantiteit van de leadflow continu te verbeteren.

Alles wat we doen is ‘white hat‘ en ontworpen voor langdurig, schaalbaar succes. Wij doen niet aan ‘trick-by-night‘-trucs die vandaag wellicht kort succes geven maar in de toekomst tot straffen kunnen leiden.

Ons Proces

# Stap 1: Onderzoek en auditie

Dit is de fase waarin we u en uw website leren kennen. Wij gaan alles leren wat we kunnen over uw bedrijf en uw doelen. Dit omvat concurrentieonderzoek en trefwoordonderzoek. We evalueren waar uw website nu staat, kijken naar uw concurrentie, we bestuderen uw kopers en we evalueren uw huidige tactieken. We graven diep in de cijfers om te zien waar uw huidige website tekortschiet. Dit stelt ons in staat om een ​​samenhangend projectplan op te stellen dat zich richt op effectiviteit en succes.

Stap #2: Content

We zullen nuttige content (= inhoud) ontwikkelen zoals blogs, nieuwsartikelen en andere website-assets. Deze publiceren we om specifieke vragen van uw potentiële kopers te beantwoorden. Wij zullen wekelijks bezig zijn met het creëren van nieuwe blogs, social media-promoties, persberichten en linkbuilding. Tot slot kunnen we adviseren in het marketen in diverse overige media om het bereik van uw publiek te vergroten en uw online voetafdruk te vergroten.

Stap #3: Optimaliseer uw online eigenschappen

Nadat we uw bedrijf en uw concurrentievoordeel hebben leren kennen, helpen we u een actieplan te ontwikkelen om uw website te optimaliseren voor zoekmachines. Dit betekent dat wij de nodige wijzigingen aanbrengen in uw bestaande website om te voldoen aan de beste SEO-methoden, waaronder de juiste koptekststructuur, linken tussen pagina’s, het opnemen van de juiste zoekwoorden (geïdentificeerd in stap één) en ervoor zorgen dat alle technische aspecten aanwezig zijn. Metabeschrijvingen, paginatitels, canonieke tags en geschikte omleidingen worden opgesteld en alle openbare inhoud wordt naar Google verzonden voor snelle indexering.

Stap #4: Analyseren en rapporteren. 

Welke kanalen leveren de ROI (Return of Investment) die u nodig hebt? Welke inspanningen schieten tekort? Maandelijks houden we u op de hoogte met duidelijke, bruikbare rapporten die zijn gebaseerd op actuele gebruikersgegevens. Campagneprestaties worden voortdurend gecontroleerd aan de hand van korte en lange termijndoelen. Regelmatige rapporten geven duidelijk de status van elke campagne en de gegenereerde resultaten weer, zodat u waar nodig correcties kunt aanbrengen en de inspanningen kunt verdubbelen die voor uw bedrijf werken.

Juiste SEO Technieken

We doen niet aan black hat-technieken. Hoewel deze verboden tactieken korte overwinningen kunnen bieden, kunnen de bijbehorende straffen grote schade aanrichten aan je belangrijkste ranglijst op de lange termijn. We blijven op de hoogte van trends in de steeds veranderende SEO-wereld.

Door het continue trainen en professionele ontwikkelen voor alle leden van het team kunnen wij het succes van onze klanten garanderen. Wij geloven in het gebruik van beste technieken die succes op korte en lange termijn maximaliseren.

Wij ontwikkelen content en structureren uw website met de gebruikerservaring altijd in ons achterhoofd. Ons team van SEO-specialisten wordt bepaald door doorzettingsvermogen en vasthoudendheid. Wij denken graag met u mee om potentiële kansen te benutten.

Search Engine Optimization gericht op resultaat

Onze technische ontwikkeling, SEO en andere digitale marketinginspanningen worden aangedreven door gegevens en gebouwd op resultaten. Uiteindelijk wilt u meer klanten en meer verkopen, dus we houden ons niet alleen bezig met enkel “meer verkeer” of “meer Facebook-likes” en andere datapunten die op zichzelf vrijwel betekenisloos zijn. We willen u helpen het maximale uit uw marketingbudget te krijgen en doen dit door duidelijke strategieën te bepalen. We benutten meerdere marketingkanalen door een ​​uniforme aanpak die is ontworpen om marktaandeel te winnen.