Local Search Optimization

Google Maps – Lokale Listing Services – Locatie Targeting

Het promoten van uw lokale bedrijf in uw markt is veel effectiever dan proberen brede markten te bereiken en te maken hebben met regionale of nationale concurrentie.

Lokale zoeklijsten bereiken potentiële klanten in uw servicegebied.

Hoe promoot u uw lokale bedrijf bij uw doelmarkt?

Go! SEO Marketing dient uw website in op sites zoals Google Local, Maps, Bing / Yahoo Local en andere gerenommeerde lokale listingdiensten. We zullen de lokale aanwezigheid van uw bedrijf optimaliseren en optimaliseren door middel van lokaal trefwoordonderzoek, lokaal concurrentonderzoek, Google My Business Setup, Bing Local Setup en inzendingen van lokale bedrijfsmappen.

Als uw bedrijf niet wordt weergegeven in de top 3 van lokale zoekresultaten of op Google en Bing Maps, loopt u een aanzienlijk aantal betalende klanten mis. Local Search SEO is het proces van het verhogen van uw websitepositie in uw omgeving en het vastleggen van klanten die zoeken naar lokale bedrijven. Dit is erg belangrijk voor bedrijven met een beperkt servicegebied of voor bedrijven die onderweg zijn. Deze klanten zoeken waarschijnlijk op mobiele apparaten en zoeken naar een product of dienst “bij mij in de buurt”. Lokale SEO-technieken omvatten; Google My Business- en Bing Places-vermeldingen optimaliseren, lokale adreslijstvermeldingen claimen en lokale citaten samenstellen. Hoe hoger uw bedrijf scoort in lokale zoekresultaten, hoe groter het aantal lokale klanten dat u zult aantrekken.