SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

Creatieve Content • Posts • Engagement

VERTOON UW MERK AAN +/- 16 MILJOEN MENSEN

Social Media Marketing is de beste manier om met uw doelgroep te communiceren. Het heeft al tal van bedrijven geholpen bij het opzetten van een effectieve strategie om een nieuw publiek te bereiken. Succes in sociale media wordt grotendeels afgemeten aan betrokkenheid van het publiek. Om een hoge betrokkenheid te bereiken, raden we bedrijven aan voortdurend contact te houden met hun volgers op allerlei belangrijke platforms. Het publiceren van boeiende inhoud is ook een belangrijk onderdeel van de strategie voor sociale media. Alle gepubliceerde inhoud en advertenties moeten volgers motiveren om uw website te bezoeken voor meer informatie over uw merk / boodschap. Zodra volgers uw merkverhaal begrijpen, is er een groter potentieel voor hen om uw klant te worden.

SOCIAL MEDIA DIENSTEN

 • Merk strategie
 • Creatieve content
 • Fotografie en videografie
 • Concurrentieanalyse
 • Trenddetectie
 • Copywriting
 • Hashtag Onderzoek
 • Influencer Marketing
 • Betaalde advertentiestrategie en -beheer
 • Gemeenschap beheer
 • Gepland Posten

WIST JE DAT?

‘Signalen’ op sociale media zijn een belangrijke maatstaf in de Google Ranking Algorithm. Deze signalen omvatten statistieken zoals likes, shares, reacties en links.

Ons Social Media Management Proces

HANDS-ON ACCOUNT MANAGER

Om volledig aan uw behoeften te voldoen, zullen wij een speciale accountmanager aan uw sociale-mediaproject toewijzen. Deze accountmanager is uw belangrijkste aanspreekpunt tijdens tweewekelijkse gesprekken en dagelijkse correspondentie. Aanvragen of bewerkingen namens de klant worden naar de accountmanager gestuurd en deze zorgen voor de communicatie met de grafisch ontwerpers en het sociale mediateam. Go! Internet Marketing is er trots op proactief te zijn bij elk project, dus je kunt verwachten dat je wekelijks nieuwe ideeën van de Account Manager hoort.

BRAND STRATEGY WORKSHOP

Uw merkidentiteit moet worden gestempeld op alles wat u doet. Branding is een van de belangrijkste ingrediënten voor het succes van elk bedrijf. Het vertelt klanten wie u bent en onderscheidt u van uw concurrenten. We gieten uw identiteit strategisch in de social media-advertentie op een manier die concepten produceert die resoneren met uw doelgroep en ervoor zorgen dat u opvalt tussen zelfs de grootste concurrenten.

SOCIAL MEDIA ANALYSE

De volgende stap is het analyseren van uw huidige sociale medialandschap. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, concurrentieanalyse, trenddetectie, hashtag-onderzoek en reputatieanalyse en statistieken voor websiteverkeer. Go! SEO Marketing ontwikkelt ook een uitgebreid persoonlijk rapport voor uw doelgroep. Dit helpt ons te bepalen wie uw ideale merkpubliek is en hoe we het beste met hen kunnen communiceren door visuele inhoud en copywriting. Als uw bedrijf al op sociale media is gevestigd, zullen we uw geschiedenis van posten analyseren om te bepalen welke strategieën in het verleden goed hebben gewerkt.

CREATIEVE CONTENT DEVELOPMENT

Bij GO! SEO Marketing hebben we een team van grafisch ontwerpers die zich toeleggen op het creëren van unieke visuals voor sociale media-publicatie. We hebben ook een ervaren team van videografen, fotografen en editors om u te helpen uw inhoud tot leven te brengen. Afbeeldingen spreken duizend woorden en video spreekt een miljoen in de wereld van sociale media. Ons creatieve proces voor sociale media omvat het verbeteren van uw bestaande inhoud met grafisch ontwerp, en ook het creëren van 100% originele eigen ontwerpen. Alle creatieve producten die we produceren, zullen uw merkboodschap overbrengen, die centraal moet staan in alles wat uw bedrijf publiceert op social media.

SOCIAL MEDIA KALENDAR

Social Media Management werkt het beste wanneer ons bureau in staat is om met uw team samen te werken bij het creëren van inhoud. We waarderen uw feedback en onze missie is krachtige inhoud die ook aansluit bij uw merkvisie. Niemand kent uw bedrijf beter dan u. Daarom voorzien we onze Social Media-klanten van een maandelijkse boekingskalender. Hiermee kunt u onze creatieve ontwerpen, onze bijschriften en hashtags bekijken voordat de inhoud wordt gepubliceerd. Tijdens de beoordelingsfase kunt u bewerkingen voorstellen om ons te helpen de berichten te verfijnen. GO! SEO Marketing begrijpt dat je soms content op sociale media nodig hebt die niet kan worden gepland. Daarom laten we bepaalde hiaten in de berichtenagenda zodat we nieuwe inhoud kunnen plaatsen met een snelle doorlooptijd.

ADVERTEREN VIA SOCIAL MEDIA

Het grootste voordeel van adverteren op sociale media-platforms is het voordeel van dynamische targeting. Stel dat uw bedrijf lederen handtassen verkoopt. Via targeting op Facebook en Instagram kunnen advertenties alleen worden weergegeven aan vrouwen die van mode houden, in de leeftijd van 20 tot 40 jaar oud. Deze targetingstrategie zorgt ervoor dat advertenties alleen worden weergegeven aan gebruikers die zich waarschijnlijk bezighouden met uw bericht en klant worden. Targeting kan u helpen uw ‘sweet spot’ te vinden door uw doelgroep te segmenteren op demografie, psychografie en geografisch.

Technische segmentering kan ook worden bereikt door mobiele / desktop-apparaten of iOS / Android-apparaten te targeten. Advertenties kunnen ook beïnvloeden of uw berichten viraal worden vanwege het ‘sneeuwbaleffect’. Het sneeuwbaleffect is een fenomeen in de wereld van sociale media dat de blootstelling aan inhoud maximaliseert. Kort gezegd volgt het concept de logica dat wanneer een gebruiker een bericht gebruikt, zijn hele netwerk deze betrokkenheid op zijn feeds ziet. Dan zullen sommige van hun vrienden zich bezighouden met de post, enzovoort … Dit wordt het sneeuwbaleffect genoemd. Vaak hebben we gezien dat advertenties betrokkenheid opwekten, wat ertoe leidde dat een bericht viraal ging.

EMAIL ADS & MARKETING

E-mailmarketingoplossing voor het maken van professionele HTML-e-mailcampagnes.

We hebben sms-marketing eenvoudig gemaakt. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.