Meer website bezoekers en een hogere conversie voor Sjiekes?

Logo Sjiekes

GOSEO Marketing is een jong online marketing bedrijf. Op het moment dat ik dit schrijf focust GOSEO Marketing zich alleen op zoekmachine optimalisatie (SEO) en conversie verhoging. Zoekmachine optimalisatie en conversie verhoging waren dan ook de doelen van GOSEO Marketing zijn eerste project. Deze doelen hebben we geprobeerd te realiseren door middel van SEO audits en zoekmachine optimalisatie. Zo hebben we de site structuur verbeterd, de foto’s verkleind, relevante alt teksten toegevoegd aan de foto’s, de koppen structuur verbeterd, gezorgd voor kwalitatieve backlinks en nog veel meer. 

Onze eerste case!

Na wat overleggen met Sjiekes over onze manier van online marketing en onze voorwaardes werd de eerste case een feit. Dol enthousiast zijn we aan de slag gegaan om de site van Sjiekes om te toveren tot een waar SEO kunstwerk. Uiteraard mocht onze eerste case geen flop worden. Hierom hebben we extra goed ons best gedaan. Echter hebben we wel wat fouten gemaakt, zo ging het optimaliseren van de mobile versie van de website fout en werd deze incorrect weergegeven op de telefoons. GOSEO Marketing heeft dit zodra dit bekend was opgelost en heeft hierdoor weer veel geleerd over het optimaliseren van websites voor de telefoon. Ook een professioneel marketing bedrijf maakt soms fouten. Wij zien dit niet als zwakte, maar juist als sterkte. Na elke fout worden onze online marketing pakketen beter dan ooit te voren!

Garantie

GOSEO Marketing bied garantie, als wij de afgesproken doelen om welke reden dan ook niet behalen krijgt het bedrijf al zijn geld terug. Omdat wij deze garantie bieden doen wij er natuurlijk alles aan om de doelen te behalen. GOSEO Marketing stond voor een flinke uitdaging, dit voornamelijk omdat Sjiekes gebruik maakte van een andere builder dan de builders waar wij bekend mee zijn. Echter hebben wij ons hierdoor niet laten stoppen, maar hebben wij ons deze builder eigen gemaakt. Vervolgens zijn we de website zijn gaan verbeteren op de punten waarop deze slecht scoorde en tot slot hebben we de puntjes op de I gezet. 

Resultaten

Het project is nog niet heel lang geleden afgerond, hierdoor valt er nog niet veel te zeggen over de resultaten. GOSEO Marketing verwacht de eerste resultaten te zien na 2 tot 4 maanden na de afronding van het desbetreffende project. Zodra de resultaten bekend zijn worden deze hier geupload.