Over ons

Wij zijn een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in zoek machine optimalisatie (SEO). Wij hebben ondervonden dat het heel veel tijd en moeite kost om te zorgen dat je website hoog in de organische zoekresultaten van google komt. Ook zijn er heel veel SEO bedrijven die allemaal iets anders zeggen over hoe je hoog rankt en vragen deze bedrijven vaak voor MKB Nederland onbetaalbaar. Wij van GOSEO Marketing zorgen er voor dat dit verleden tijd wordt en bieden voor iedereen een passend SEO optimalisatie pakket aan. Zodat zowel grote als kleine bedrijven hoger kunnen ranken dan hun concurrentie!

Onze missie

Veel ondernemers hebben een oplossing voor een probleem, maar dreigen alsnog te falen. Dit komt niet omdat er geen vraag is naar de dienst / het product, maar omdat het bedrijf niet vindbaar is in de organische zoekresultaten van google.

GOSEO Marketing vind dat dit niet vaker meer mag gebeuren. Het is onze missie om alle ondernemingen die passie en ambitie hebben vindbaar te maken in de organische zoekresultaten van google. 

Er zijn veel SEO bedrijven en online marketing bureaus. Deze bureaus vragen echter vaak te veel geld en gebruiken oude SEO technieken die al lang niet meer werken. GOSEO Marketing bied de beste SEO technieken voor een eerlijke prijs. Zodat alle ondernemingen gevonden worden door hun doelgroep

Waar wij voor staan

student typing keyboard 849822

Hoe GOSEO Marketing jouw bedrijf helpt de concurrentie te verslaan

GOSEO Marketing werkt doelgericht. We gaan niet zomaar jullie website verbeteren op gebied van SEO, maar kijken ook waar de concurrentie achterblijft. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw hoger in de organische zoekresultaten komt dan uw concurrentie.