Wat is online marketing?

Wat is online marketing? Je hoort steeds vaker over ondernemingen die geen pand hebben, maar toch heel bekend zijn en veel verkopen doen. Dit hebben zij te danken aan online marketing, maar wat is nou online marketing?

Marketing

Marketing is alles wat een bedrijf doet om meer naamsbekendheid te krijgen en meer verkopen te doen. Denk aan grote reclame stunts als 1+1 gratis, auto’s met bedrukking, billboards etc. Wat merken we tegenwoordig? Dat waar je als je vroeger een bedrijf oprichtte je als eerste in de auto naar de kvk stapte je nu als eerste achter de computer naar wordpress surft. Wanneer je niet bestaat online besta je ook niet meer in het echt. Dit is waarom het zo belangrijk is om een goede online marketing te hebben.

Online

Hoe zorg je nou voor een goede online marketing? Wees actief! Het aller belangrijkste van online marketing is dat je actief bent. Plaats berichten op sociale media, ga samenwerkingen aan, maak blogs, plaats video’s en doe zo veel mogelijk om online vindbaar te worden. Zeker in het begin maakt de kwaliteit niet veel uit. Als je echter langzaam maar zeker groter wordt is het wel van belang dat je kwaliteit content plaats. Zeker als je op het niveau zit dat al je concurrentie dit ook doet!

Hoe kan GOSEO Marketing helpen bij online marketing?

Wij zorgen vooral voor een goede SEO. Dit wil zeggen dat mensen je bedrijfswebsite vinden als ze relevante zoekopdrachten invoeren bij google. We kunnen u echter ook helpen met social media marketing. We zijn zeer zeker geen proffesioneele fotograven, maar kunnen wel een aantal trucs toepassen waardoor je account exponetieel zal groeien (denk aan #analyses, samenwerkingen met andere bedrijven, geomarketing etc). Bent u geïnteresseerd, aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *