SEO uitbesteden

SEO, ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd. Iedereen weet er wel iets van af, maar kun je nu het beste zelf de SEO van je website regelen of kun je het het beste uit besteden aan een SEO bedrijf?

SEO zelf doen?

Het is misschien raar om te lezen op de site van een SEO bureau, maar het kan in veel gevallen handig zijn om zelf de SEO van je website te regelen. Als je bedrijf al goed loopt en voldoende klanten heeft en niet veel meer klanten aan kan, kan het vaak voordeliger zijn om zelf je SEO te regelen dan dit uit te besteden aan een SEO bedrijf. Ook kun je ondanks dat veel SEO bedrijven zullen zeggen van niet ook zelf een goede ranking krijgen in google door veel aandacht te besteden aan SEO. Dit kost echter veel tijd. Er zijn namelijk veel verschillende gedachtes over hoe SEO werkt en als buitenstaander is het lastig om te weten wat nou wel en niet klopt. Hierom adviseren wij om de SEO zelf te doen als je of een kleiner bedrijf bent met nog weinig marketing budget of als je bereid bent om heel veel tijd en moeite in je SEO te stoppen. 

SEO uitbesteden?

Als je SEO zelf kan doen, waarom zou ik dan een bedrijf betalen om het voor mij te doen? Dit is een vraag die ondernemers zich vaak stellen. Dit is een terechte vraag. Het antwoord is dat SEO bedrijven altijd op de hoogte zijn van de updates van de AI’s van google en al jaren ervaring hebben. Door deze ervaring kunnen de meeste SEO bedrijven in één dag wat jij in een week doet. Vaak vergeten ondernemers dat hun eigen uren ook kosten zijn. Daarbij hebben SEO bedrijven vaak een netwerk opgebouwd van andere bedrijven die naar jouw website kunnen linken om een hogere page ranking te krijgen

Niet zeker?

Mocht u niet zeker weten of u het beste zelf de SEO kan doen of de SEO het beste kan uitbesteden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U zult het niet verwachten van een bedrijf dat SEO doet, maar wij zullen het altijd eerlijk zeggen als wij denken dat u er meer baat bij heeft om zelf de SEO te regelen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *